Montage

Zeer belangrijk is het wie komt de kozijnen plaatsen zij zijn het die de kwaliteit van het werk bepalen, hoe is de communicatie (bij buitenlandse werknemers kan dit nogal eens problemen geven) hoe gaan ze te werk en wat is hun ervaring. Bij Rosario kozijnen beschikken we over de juiste mensen waar we erg trots op zijn. Alle hebben de juiste expertise in huis en zijn door hun en onze opleiding volledig thuis in hun vak. Jarenlange ervaring en medewerkers die al lang bij ons werken. Mensen die ook trots zijn op het werk wat ze doen en dat ook naar buiten toe uitdragen. Ja wij durven echt te zeggen we willen de besten zijn in ons vak, dat is in ieder geval ons streven en de klant staat centraal.

Om onze klanten voorafgaand aan de montage zo volledig mogelijk te informeren sturen wij altijd nog een brief met antwoorden op de meest gestelde vragen, zoals:

Start van de montage

Start van de montage

Er is met u een montagedatum afgesproken. Deze afspraak hebben wij gedurende het bestaan van ons bedrijf zelden of nooit af hoeven zeggen. Wij zullen behoudens mogelijke calamiteiten bij u op de afgesproken datum tussen 07:00 en 09:00 uur ’s morgens arriveren. Houdt u daar rekening mee met opstaan.

Vensterbanken en zonwering

Vensterbanken en zonwering

Zorg dat u op de dag van de montage alles van de vensterbanken af heeft, zonwering binnen heeft verwijderd (vitrage, rolgordijn e.d.). Houdt u er rekening mee dat u ongeveer 1,5 meter vanaf het kozijn vrij houdt en dat er een wand vrij is om het glas tegen aan te zetten.

Afdekken vloeren

Afdekken vloeren

Laminaat, parket en zeil kunnen wij niet afschermen vanwege de veiligheid. M.b.v. een zachte bezem zullen wij het vuil meerdere malen opvegen om beschadiging te voorkomen. Wilt u dit toch afgeschermd hebben dan dient u de vloer zelf goed afplakken met karton. Er mogen dan absoluut geen naden open staan en het mag niet los liggen (dit alles met betrekking tot gevaar voor uitglijden) Voor vloerbedekking hebben we kleden bij ons.

Aanwezigheid bewoners

Aanwezigheid bewoners

Het is sterk aan te raden om bij de montage aanwezig te zijn. Dit in verband met discussies over (indien overeengekomen) afwerking van de kozijnen. Wanneer u niet aanwezig bent tijdens deze werkzaamheden houdt u er dan rekening mee dat de montageploeg naar eigen inzicht afwerkt. Reclamatie is daarna dan ook niet mogelijk. Tevens wordt uw aanwezigheid op prijs gesteld door de monteurs voor een kopje koffie of tijdens warme dagen wat fris. Uiteraard is het voor de monteurs niet prettig als zij in de weg gelopen worden i.v.m. uw veiligheid en die van kinderen.

Parkeerplek

Parkeerplek

Wilt u zo vriendelijk zijn op de dag van de montage een parkeerplek voor uw huis vrij te houden. Dit is voor ons belangrijk want in sommige straten kan het erg druk zijn en moeten we de bus telkens verplaatsen wat stagnatie van de montage tot gevolg heeft.

Dakkapellen

Dakkapellen

Bij dakkapellen zijn wij afhankelijk van het weer. We houden u hiervan tijdig op de hoogte. Houdt u er rekening mee dat dakpannen (tenzij anders overeengekomen) niet naar beneden worden gelopen en dus ook niet worden afgevoerd. Zorg ervoor dat de plek waar de dakkapel moet komen zo goed als vrij is.